woensdag 29 april 2015

Tweedehands beurs met muziekinstrumenten en toebehoren in Lelystad

Als muziekwinkel willen wij een muziekcentrum worden voor Lelystad. Een plaats waar de muziekliefhebber en (amateur)muzikant goede muziekinstrumenten kan kopen voor een juiste prijs. Daarom organiseren wij geregeld evenementen die laagdrempelig zijn en waar muziek maken centraal staat. Zelfs een beurs met tweedehands muziekinstrumenten en toebehoren is zo'n moment om met elkaar muziek te maken en van elkaar te leren.

Heb je ons muziekpodium op Koningsdag 2015 gemist? Op 5 mei 2015 zullen wij het muziekpodium weer opstellen en nodigen jullie uit om daar samen muziek te maken.

De tweedehands muziekinstrumenten beurs is de volgende stap om te laten zien dat de muziekwinkel een echt muziekcentrum is voor jullie. Het past helemaal in ons concept met:
  • muziekwinkel
  • muziekschool
  • muziekpodium
De muziekwinkel organiseert de beurs met gebruikte muziekinstrumenten en toebehoren.

De docenten van de muziekschool zullen aanwezig zijn om jullie bij de keuze van de tweedehands instrumenten te helpen. Ook kan je hier praten over het volgen van muzieklessen.

Het muziekpodium is de plek waar je het muziekinstrument kunt uitproberen. Je wilt immers zeker zijn dat je een muziekinstrument hebt dat bij je past? Niet alleen de prijs bepaalt of je een gitaar, keyboard, viool, saxofoon, of ander instrument wilt hebben.

De definitieve datum houden wij nu nog even 'geheim'. Wel kan je al contact opnemen om naar jouw tweedehands muziekinstrument te laten kijken.

Ben je op zoek naar een gebruikte gitaar, keyboard of blaasinstrument? Neem ook contact op met de muziekwinkel, want op deze manier kan jij je wensen duidelijk maken.

Start je zoektocht naar een tweedehands muziekinstrument

Nu jullie weten dat er een beurs aankomt met tweedehands muziekinstrumenten en toebehoren, is het het moment om dat instrument dat je al een poosje niet gebruikt te koop aan te bieden. Als koper ben je verzekerd dat het instrument van te voren door de muziekwinkel is gecontroleerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten